مایکوتوکسین‌ها: تهدیدی خاموش در خوراک دام برای دام و انسان

مدت زمان لازم برای مطالعه: 3 دقیقه

مایکوتوکسین‌ها: تهدیدی خاموش در خوراک دام برای دام و انسان

مایکوتوکسین‌ها ترکیبات سمی خطرناکی هستند که توسط برخی گونه‌های قارچ تولید می‌شوند و معمولاً در محصولات کشاورزی مانند غلات، خشکبار، ادویه جات و دانه‌های روغنی یافت می‌شوند. مایکوتوکسین ها باعث مسمومیت، بیماری های مزمن می شوند و حتی در انسان سبب سرطان می شوند. آنها در برابر حرارت، فرآوری و بسیاری از مواد شیمیایی مقاوم هستند. وجود مایکوتوکسین‌ها در مواد غذایی یک مشکل جهانی است و کاهش مواجهه با آن‌ها نیازمند اقدامات جامع در تمام مراحل تولید، فرآوری و مصرف مواد غذایی است. شاید یکی از مهمترین راه کارهای لازم در صنعت پرورش طیور تهیه خوراک دام بر طبق استانداردهای لازم از منابع معتبر است. همچنین شرایط نگهداری درست آذوغه به دور از رطوبت به کاهش مایکوتوکسین ها کمک نماید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *